EL COL·LECTIU L’EMPELT PRESENTA UN LIPDUB A LA XARXA

Lipdub l'EmpeltEl Col·lectiu l’Empelt de Callosa d’en Sarrià ha publicat a la seua pàgina web un vídeo musical amb el format de Lipdub per a celebrar els cinc anys del seu naixement: “Després de cinc anys de treball hem decidit fer aquest Lipdub en commemoració, per celebrar tota la feina feta. Una festa de música i imatge. Un Lipdub és un tipus de vídeo que combina sincronització labial i doblatge d’àudio per fer un vídeo de música”.

La presentació del vídeo la van realitzar en el Súper-Show 5è Aniversari  realitzat al mes d’abril. Ara han fet la presentació per internet. El Lipdub es pot vore des de la pàgina web del col·lectiu: Lipdub l’Empelt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s