ACPV ABONA SENCERA LA PRIMERA DE LES DUES MULTES PER EMETRE TV3

Foto: El Punt

L’entitat ha aconseguit recaptar 300.000 dels 800.000 euros que li calen. ACPV proposa al govern valencià que adrece els diners recaptats per les multes a fomentar l’ensenyament en català

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha informat que ja ha abonat a la conselleria d’Economia d’Hisenda i Ocupació el pagament complet de la primera de les dues multes que la Generalitat Valenciana li va imposar, per un valor de 300.000 euros, per les emissions de TV3. Aquests diners han eixit de les aportacions de particulars i entitats en solidaritat amb l’associació que presideix Eliseu Climent.

ACPV encara ha de pagar una segona multa més els interessos acumulats: 500.000 euros més (800.000 en total), aproximadament.

Des de l’inici de la campanya d’ajudes per pagar les sancions, l’entitat ha recollit una mitjana de 5.000 euros diaris.

“Volem agrair públicament l’esforç dels milers de ciutadans que estan fent donacions econòmiques solidàries per a fer front col·lectivament a la multa”, subratlla ACPV en una nota.

L’entitat proposa al Govern valencià que destine els diners recaptats per les multes a fomentar l’ensenyament en valencià, en al·lusió al decret sobre el plurilingüisme que preveu l’eliminació de les línies en valencià i al qual ACPV s’oposa.

Font: El Punt

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s