ESCOLTA EL CONCERT DE PAU ALABAJOS A L’AUDITORI DE BARCELONA

El passat dimecres dia 8 es va emetre en el programa Discópolis de Radio3-RNE, conduït per José Miguel López, el concert en directe de Pau Alabajos en l’Auditori de Barcelona del passat 27 de gener de 2011, inaugurant el prestigiós festival de cançó Barnasants. Podeu escoltar les cançons del nou treball, Una amable, una trista, una petita pàtria, i algunes dels anteriors repertoris, adaptades a una formació de luxe: bateria, baix elèctric, guitarra elèctrica i guitarra acústica, violoncello, viola, violins i veu, en el següent enllaç: Discópolis: Pau Alabajos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s