PAU ALABAJOS A RÀDIO 3

Aquesta vesprada, a partir de les 19h, el programa Discópolis de Radio3-RNE, conduït per José Miguel López, emetrà en directe el concert de Pau Alabajos del dia 27 de gener de 2011 en l’Auditori de Barcelona, inaugurant el prestigiós festival de cançó Barnasants. Podreu escoltar les cançons del nou treball, Una amable, una trista, una petita pàtria, i algunes dels anteriors repertoris, adaptades a una formació de luxe: bateria, baix elèctric, guitarra elèctrica i guitarra acústica, violoncello, viola, dos violins i veu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s