KOMFUSIÓ EN CONCERT A ALACANT: “MARXA PER LA TERRA”

El grup de música Komfusió, amb membres de Sella i Callosa d’en Sarrià, tocaran aquest dissabte 28 de maig després de la Marxa “Alacant en moviment per la Terra i l’Horta“. Una marxa “per la terra” que té com objectiu la reforma agrària i la sobirania alimentària del pobles.

La marxa sortirà a les 18.30h del Mercat Central d’Alacant. En acabar, es procedirà al muntatge i organització del campament  i aleshores tindrà lloc una Festa-Concert amb l’Associació Cantautores de Alicante i els concerts de Puentegramas y Pura Mandanga (Alacant) i Komfusió (Callosa d’en Sarrià i Sella)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s