FINALITZA LA CAMPANYA

Especial Eleccions 22 de Maig

Hui acaba la campanya electoral per a les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim diumenge. Els partits polítics han dedicat tots els seus esforços en transmetre a la ciutadania les seues propostes per als pròxims quatre anys. Amb la gent al carrer dels grans pobles i ciutats de tot l’estat, indignada amb la crisi i els cassos de corrupció, arriba demà la jornada de reflexió, per a valorar quines són les opcions a triar, tant per al govern de la Generalitat com per al poble de Callosa, pel que ja coneixem i per les noves promeses realitzades pels candidats i candidates per a demanar el vot.

Les tres principals forces polítiques callosines han donat a conéixer els seus programes, que encara podeu consultar a través de les entrades a Callosa Digital, amb l’etiqueta Callosa d’en Sarrià, com a través de les seues pàgines web a nivell local: PP, PSPV-PSOE  i BLOC-Compromís.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s