EL TRIBUNAL DECIDEIX ENCAUSAR A LA CÚPULA DEL PP DE CAMPS PER FINANÇAMENT IL·LEGAL

Segons publica hui el diari El País, el Tribunal Superior de Justícia valencià va començar ahir a deliberar sobre si assumeix la segona inhibició del jutge instructor del cas Gürtel a Madrid, Antonio Pedreira. En ella va deixar constància dels múltiples indicis que la cúpula del PP valencià i diversos alts càrrecs del Govern de Francisco Camps van incórrer presumptament en conductes corruptes: dos delictes electorals (finançament il·legal de campanyes electorals de 2007 i 2008), suborn i prevaricació en l’adjudicació de contractes a la trama per part de conselleries de la Generalitat i de la televisió pública autonòmica, Canal 9, en aquest cas amb motiu de la visita del papa Benedicto XVI a València en 2006.

En la inhibició hi ha indicis de delicte electoral, suborn i prevaricació.  L’acte es coneixerà segurament la setmana que ve, després de les eleccions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s