OLTRA ESTRENA SAMARRETA PER DENUNCIAR LA MANIPULACIÓ A CANAL 9

La candidata de Compromís s’ha presentat al debat de l’ens autonòmic lluint una peça de roba on podia llegir-se “Canal 9 manipula”

La candidata de Compromís, Mònica Oltra, ha lluït aquest matí, durant la gravació del debat sectorial de polítiques socials a Canal 9 (vídeo al peu de la notícia), una samarreta amb el lema “Canal 9 manipula” per denunciar la falta de pluralitat informativa de la televisió pública autonòmica.

Oltra ha criticat durant la gravació el format de fals debat, “amb una successió de monòlegs en què no es pot rebatre”. Així mateix, la candidata de Compromís ha destacat la invisibilitat a què ha sotmés Canal 9 la seua formació durant la present legislatura. “Després de quatre anys de diputada i de dos anys i mig com a síndica del meu grup parlamentari, és la primera vegada que estic en un plató de la televisió pública valenciana. Hui és un dia de satisfacció perquè hem trencat el Guantánamo informatiu que és aquesta televisió pública”, ha assegurat Oltra en la seua primera intervenció en el debat.

Font: El Punt

Anuncis

2 pensaments sobre “OLTRA ESTRENA SAMARRETA PER DENUNCIAR LA MANIPULACIÓ A CANAL 9

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s