CAMPS ALIMENTA EL SECESSIONISME LINGÜÍSTIC EN PLENA CAMPANYA

Foto: El Punt

El president de la Generalitat visita la seu de Lo Rat Penat i subratlla les importants subvencions que ha atorgat a l’entitat anticatalanista. Diu que l’associació manté “la flama d’allò valencià”

Si ahir dimarts va ser el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, el que davant de Mariano Rajoy va dir que al País Valencià “no es parla català”, hui ha sigut el mateix Francisco Camps l’encarregat d’enviar el missatge a la clientela anticatalanista: amb el PP sempre hi haurà subvencions per al secessionisme.

Camps, en qualitat de president de la Generalitat, que no de candidat, ha visitat la seu de Lo Rat Penat, entitat combativa contra la unitat de la llengua que ni tant sols reconeix l’Acadèmica Valenciana de la Llengua, referendada oficialment.

El cap del Consell ha sigut molt poc subtil i ha recordat que el seu govern ha concedit 270.599,69 euros a Lo Rat Penat per restaurar l’antic palau d’Alaquàs, on s’allotja l’entitat.

Camps ha insistit encara més en la generositat de la Generalitat amb el blaverisme i ha apuntat que la conselleria de Cultura manté una línea nominativa anual per a Lo Rat Penat gràcies a la qual l’associació rebrà només en 2011 una subvenció de 46.870 euros.

El president ha lloat igualment la tasca de l’entitat secessionista que, segons ha dit, manté “la flama d’allò valencià”.

Curiosament a l’acte també ha acudit l’exarquebisbe de Barcelona, el cardenal valencià Ricard Maria Carles, que es va integrar lingüísticament a la perfecció en la societat catalana. Carles ha sigut l’encarregat de beneir la reforma del palau.

Font: El Punt

Anuncis

Un pensament sobre “CAMPS ALIMENTA EL SECESSIONISME LINGÜÍSTIC EN PLENA CAMPANYA

  1. Camps seguix amb la seua, dividir als valencians per fer-nos cada vegada menys valencians. Es veu que amb la multa d’ACPV vol pagar el que va donant per ahí als blaveros. Quin tros de suro!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s