MÍTING DEL BLOC DE CALLOSA D’EN SARRIÀ

Demà dimecres 18 de maig a les 21 hores en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià tindrà lloc el  Míting del Bloc de Callosa, on presentaran el seu programa de govern, amb el lema “Si tu vols, podem”.

Anuncis

Un pensament sobre “MÍTING DEL BLOC DE CALLOSA D’EN SARRIÀ

  1. A pesar de la campanya del nespro i ser un dimecres laborable, la Casa de Cultura estava a rebentar. Era gent diferent a la que va acudir el dia del la presentació de la llista la Mesón San José. Esta volta no enviàrem una nota de premsa al D’ACí, inefable pamflet del PP. A propòsit, cal dir-los que estaven prou equivocats, la gent quan va als mítings del Bloc sol berenar abans, perquè sap que allí hi ha bon rotllo i acudix com aquell que va a una funció de festa: amb l’esperit obert i amb ganes de veure gent sana. S’equivoca el redactor (qui serà, qui serà?) del d’Ací, ni som parents de cap filo ni la gent ve a fartar: haurien d’esperar massa. Vénen perquè saben que ni els manipulem ni els farem creure el que no és. Ah, com ha dit avui LLobell, la foto ens la guardem per a nosaltres: per a riure’ns d’ací uns anys de com érem de joves i de feliços. Ni se’ns ocorre enviar-la a cap “tabloide” de pago o d’autobombo. Això només ho fan “ells” (cadascú que òmpliga el pronom com li plaga). Fem política perquè ens dóna la gana;
    ni mengem d’ella ni en depenem. Ens ho passem bé i fem una feina que, moralment, compensa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s