EL PSPV-PSOE DE CALLOSA ACUSA A BATISTE SAVAL DE “MENTIRÓS PATOLÒGIC”

En una nota de premsa enviada als mitjans de comunicació el PSPV-PSOE de Callosa d’en Sarrià acusa al encara alcalde del municipi, Batiste Saval, de ser un “mentirós patològic” doncs “potser no siga conscient de les mentires que diu”.

Segons el comunicat “el candidat del PP va dir a la Plaça del Convent, mostrant un paper, que va ser el PSOE encapçalat per Francesc Guardiola qui va demanar la Revisió Cadastral al 2003 i que ell es va assabentar quan va entrar a ser alcalde”, i afirmen que això és mentira aportant la següent informació:

En primer lloc, la revisió cadastral es va sol.licitar al 1999 amb un govern del PP.

En segon lloc, ja al govern el PSOE, l’alcalde haguera pogut executar aquest acod plenari, o ratificar-lo en Junta de Govern; però ho va portar al ple i es va aprovar “REITERAR ACORD DE PLE DE 30/07/1999 SOL.LICITANT LA REVISIÓ COL.LECTIVA DEL PADRÓ DE BEN INMOBLES” i per UNANIMITAT. En este plenari es trobava Batiste Saval i Maribel Ferrandis, regidors del PP que van votar a favor. I ara diu que no s’havia assabentat? O es que vol enganyar al poble? O no vol afrontar les seues responsabilitats? Qualsevol contestació el desacredita com alcalde d’un poble. Es que ens podem fiar d’este personatge? Es mereix Callosa un alcalde que siga un MENTIRÓS PATOLÒGIC?

A més, a la nota de premsa adjunten l’acta de plenari on queda demostrat que aquests dos regidors del PP sí van estar al plenari i van votar a favor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s