DEFENSANT LA TERRA AL PAÍS VALENCIÀ

“El País Valencià ha patit en les últimes dècades una fortíssima especulació immobiliària que ha degradat el paisatge. Els interessos econòmics d’uns quants promotors, amb la complicitat de cacics i polítics, han prevalgut sobre la conservació de la natura, però també sobre la identitat, la llengua i la cultura valencianes”.

En aquest documental del programa LATITUDS del canal 33, “Defensant la Terra al País Valencià“,  podreu vore diferents moviments socials que lluiten contra la rajola. Entre altres municipis podreu trobar moviments socials a Elx, Altea, Castelló… L’enllaç per a vore aquest documental l’hem extret de la pàgina del col·lectiu callosí Callosa Sostenible que també s’ha fet ressò del reportatge:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s