COMPROMÍS PARTICIPARÀ EN LA RECOLLIDA DE DONACIONS PER FER FRONT A LA MULTA A ACPV PER TV3

Eliseu Climent, Joan Ribó, Mònica Oltra i Toni Gisbert

Els representants de Compromís es van reunir ahir amb ACPV per a parlar de la situació de TV3 al País Valencià després del cessament de les emissions

Després de l’èxit de la manifestació del passat 16 d’abril, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) està impulsant una campanya de recollida de donacions per a pagar col·lectivament la multa imposada pel Govern de Francisco Camps a l’entitat per les emissions de TV3. La campanya avança a bon ritme (de fet, ha permès pagar ja 130.000 euros, i una setmana després d’aquest pagament ja hi ha recollits altres 50.000, cosa que fa un total, a hores d’ara, de 180.000 euros recollits), però, donada l’exagerada desproporció de la multa, encara s’ha de fer molt de treball per aconseguir pagar-la totalment.

Amb aquest objectiu, ACPV està reunint-se amb entitats, sindicats i partits polítics que mostren la seua preocupació pel greu atac a la llibertat d’expressió i al treball desenvolupat durant tants anys per ACPV que signifiquen aquesta multa. Diverses entitats com la Plataforma Salvem el Cabanyal, Xúquer Viu o la Comissió de la Dignitat han anunciat que faran donacions econòmiques solidàries per a ajudar a pagar la multa.

En aquesta línia, Eliseu Climent i Toni Gisbert, president i coordinador d’ACPV respectívament, s’han reunit avui amb Mònica Oltra i Joan Ribó, candidats de la coalició Compromís a les Corts Valencianes i l’Ajuntament de València, respectivament, per explicar-los la situació actual de la campanya així com per demanar-los la implicació de la coalició en la campanya de recollida de bons. Per la seua banda, Oltra i Ribó han confirmat a ACPV la solidaritat de Compromís amb l’entitat i la seua decisió de col·laborar en la campanya mitjançant el repartiment de bons d’ajuda entre els seus militants i simpatitzants.

Nota de Premsa de Compromís

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s