BLOC CALLOSA: “PRIMERS COMPROMISOS”

Especial Eleccions 22M

El BLOC de Callosa d’en Sarrià vol presentar els seus compromisos durant aquestes setmanes de campanya. Ara presenta els seus primers compromisos: Compromís amb el turisme i el comerç i Compromís amb els serveis tècnics i infraestructures.

SI TU VOLS…

A la gent del BLOC ens agrada Callosa, com a tu, volem treballar pel nostre poble, ser la vostra veu. Ens presentem amb uns compromisos clars i reals, som molt conscients del moment que passem, és una època d’austeritat, ara més que mai cal fer les coses amb trellat, sense hipotecar el nostre futur. Així, al BLOC apostem per les prioritats, pels projectes reals que aporten solucions també reals.

Si tu vols, podem fer-ho, podem tindre un ajuntament entregat al poble, que parle clar i amb honestedat, que siga una eina útil per a les veïnes i els veïns, una institució que no faja cap altra política que la de les persones: el tracte personal, la proximitat i la participació seran els punts clau per al desenvolupament del poble, per a decidir des del nostre futur, fins a quines son les prioritats i les necessitats que l’ajuntament haurà d’entendre com a obligacions per resoldre-les de forma responsable. Per donar-nos les solucions que demanem.

Vam iniciar la campanya de la millor forma que sabem, apostant per la nostra múscia i per l’entreteniment dels xiquets i joves amb la festa Energia Positiva que vam celebrar el passat dissabte al convent, vam repartir Vitamines Compromís, per posar un somriure al nostre futur 😉 i a l’hora que els xiquets s’entretenien amb la tirolina i el rocòdrom, vam gaudir d’un magnífic concert d’OWIX.

Durant estes setmanes de campanya anirem presentant quines son les nostres prioritats i quins son els nostres compromisos per a Callosa i per als Callosins. Estigues ben atent a les xarxes socials i als mitjans de comunicació locals 😉

Si tu vols, podem escoltar-te, si tu vols, podem treballar per tu. Si tu vols, podem estar al teu costat. Si tu vols, ho fem!

Compromís amb el turisme i el comerç. Compromís amb els serveis tècnics i infraestructures:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s