LLISTA ELECTORAL DEL BLOC-COMPROMÍS DE CALLOSA D’EN SARRIÀ

Nota de Premsa del Bloc Callosa d’en Sarrià

Divendres 29 d’abril va tindre lloc la presentació de la llista electoral del Bloc de Callosa d’en Sarrià a les eleccions municipals de 2011. A l’acte, que va tindre lloc al Mesón San José, acudiren unes 300 persones. Els presents veieren dos vídeos, el primer el vídeo de precampanya de Compromís i el següent, M’agrada Callosa, del Bloc local.

A l’acte intervingueren tres persones. Dimas Montiel, regidor de Dénia i número 2 per Alacant per COMPROMÍS: “Els programes electorals dels partits són, entre ells, molt pareguts, però el que importa són les persones que els realitzen”, també va criticar la política de “grandes eventos” dels dos partits majoritaris i va defensar una política efectiva que solucione les coses quotidianes de la gent. Mireia Mollà, Diputada i número 1 de Compromís per Alacant digué que el País Valencià té un índex d’atur del 24%, molt per damunt de la mitja estatal, això es deu a l’estil de fer política on els valencians hem sigut “espectadors”, no actors ni partícips d’ella; COMPROMÍS ha sigut el grup que més iniciatives ha presentat a les Corts Valencianes: treball, treball i treball per valorar la gran capacitat d’iniciatives dels valencians.

Vicent Llobell, candidat a l’alcaldia de Callosa pel Bloc va dir que la la llista que presentem forma part d’un equip, que hi ha gent que no va en la llista i també en forma part. El treball d’este equip és fer una política de baix cap a dalt. Que prioritze, que no pense només en la foto i que s’acoste a la gent. Un Alcalde ha d’estar pròxim al ciutadà, no darrere de “secretaris” que li facen de filtre. El treball d’este equip és desinteressat perquè tots estem en política per demostrar que hi ha una altra manera de fer-la: sense enganyar a ningú i sense fer d’ella un mitjà de vida. Va presentar la llista i després el públic es va quedar a un aperitiu.

Josep Saval

Secretari local del Bloc de Callosa

 • Llista:
 1. – Vicent Llobell
 2. – Lumi Puigcerver
 3. – Joan Tasa
 4. – Tere Sifre
 5. – Àngel Viciano
 6. – Pep Saval
 7. – Lluís Pérez
 8. – Joana Montiel
 9. – Santiago González
 10. – Paqui Pérez
 11. – Juando Galiana
 12. – Olga Fernández
 13. – Luisa Santamaria
 14. – Jordi Valls
 15. – Pep Orts
 16. – Eva Borrego


Anuncis

7 pensaments sobre “LLISTA ELECTORAL DEL BLOC-COMPROMÍS DE CALLOSA D’EN SARRIÀ

 1. Una cosa que trobe a faltar en els partits polítics és que tenen moltes idees, acertades i interessants moltes d’elles, però que després quan pugen al poder, o adquireixen una certa representació en la política de l’ajuntament, se’ls oblida tot el que ens havien promés, de la política des de baix, sense enganyar a ningú…. se’ns oblida que la honestitat ha d’estar per damunt de tot i que les persones són més importants que els diners i qualsevol projecte possible….em dóna la sensació de que cada vegada més els partits que es presenten als ajuntaments hauran de fer política en el sentit més ampli, no només amb les seues promeses o propostes, que ja ens costa confiar, sino que hauran de mostrar en fets que la política passa per moltes maneres d’organitzar-se una societat i la política no està només en l’ajuntament, és quelcom viu en el poble i en la societat…. i sobretot, trobe en falta una gran dosi humiltat!

 2. El Bloc encara no ha tingut mai l’alcaldia de Callosa. Compromís tampoc el govern de la Generalitat: amb eixe poder és on es demostra qui ets. La gent que estem en el Bloc no ho fem per adquirir prestigi, ni per diners. Tampoc hem de demostrar res. Si tinguérem tots eixos afanys estaríem en el PSOE o en el PP (fins i tot en EU). Eixiríem en els mitjans, ens convidarien a debats i ens reservarien cadira per a veure l’entrà (o faríem un filà pròpia). Estem en política perquè tenim el grau suficient d’humiltat per saber que des de fora és molt fàcil veure els desencerts. Per això volem estar dins: si ens equivoquem, aprendrem a fer-ho millor. Si ens arreen, obrirem els ulls. ¿Seríem més feliços asseguts en un butacó dient que tots els que fan política són iguals? Ni Vicent, ni Lumi, ni Joan, ni César, ni Àngel ni … Ningú de nosaltres busca res que no siga canviar el poble a millor. I estem segurs que quan governem hi haurà gent que no estarà d’acord; també estem segurs que cometrem equivocacions. Però ja t’ho he dit: humilment els reconeixerem i sempre actuarem per a afavorir la majoria de callosins. Ah! Una última cosa: la política és necessària; si tu no la fas, algú la farà per tu.

 3. En primer lloc, gràcies per la teua comunicació. Em pareix que no has entès correctament el concepte de política al que jo en faig referència… precisament considere que la política és necessària, però no només aquella que es fa als ajuntaments i des dels partits de l’ajuntament sino que em dóna la sensació de que la vostra concepció de política (i no només del Bloc, em referisc a quaselvol partit que es presenta a les eleccions) necessita obrir les oïdes i les ales, obrir la ment, ja que un poble no es dirigeix només des de l’ajuntament, és quelcom molt més complex i al mateix temps ric. Evidentment, la societat general s’ha d’implicar, evidentment que sí, això no ho puc posar en dubte, i crec que cada vegada ho està fent més. Però, us n’adoneu?….I sí, em plantege, què és per a vosaltres, o per a qualsevol altre partit polític, què considereu que és fer política?….. al mateix temps, em reïtere, i n’estaré molt contenta quan veja, fefaentment, que les promeses i les propostes no es queden només a la boca de qui les diu, sino que realment es fan….serà això possible? podrem depositar la confiança en que això siga possible?…..

 4. Estic d’acord amb tu; però per això el Bloc-Compromís plantegem la política de baix cap a dalt. Nosaltres no podem prometre grans coses a la gent: simplement que intentarem ser honestos, dir la veritat i ser realistes entre el que es pot fer i el que no. Intentarem, també escoltar la gent: no posar traves entre el polític i la gent; també intentarem que la política no esdevinga un joc de ping-pong entre dos grups d’interessos; sobretot intentarem ser clars i no descriminar ningú per la seua ideologia o altre distintiu. Les altres coses: si farem o no una carretera o si acabarem o no l’auditori … ningú, repetisc ningú pot tenir la certesa absoluta de realitzar-ho. Abans parlaves de la humilitat; mai ens hem considerat amb la veritat absoluta o millors que ningú, cadascú en la seua vida privada intenta fer les coses de la millor manera possible perq.

 5. Gràcies per aquest debat. No voldria extemdre’m més; només una última cosa: tinc l’amarga experiència de col·laborar, durant molts anys, a mobilitzar la població civil (manifestacions, associacions, col·lectius, sindicats etc) i aconseguir un fum de gent i després un moviment de cella d’un polític en el govern tire en terra i convertisca en fum de canyot tot eixe esforç. Si Compromís ix de les institucions hi haurà joc de ping-pong i en això es converitirà la política valenciana – per molt que els moviments civils isquen al carrer o pressionen. Un vot d’un polític pot provocar que milions d’euros es posen al servei d’una cosa o d’una altra, pot provocar adhesions de mitjans i un llarg etc
  Els polítics democràtics (els veritablement democràtics) han de fomemtar que la ciutadania siga reivindicativa; però la ciutadania mai ha d’oblidar quina és la realitat. I la realitat passa per “institucions de govern”

  Perdona el to “mitiner”, per Sant Joan, bacores …

 6. Gràcies de nou pels teus comentaris. I sí, gràcies que ningú té la veritat absoluta! Salut i endavant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s