TIRANT DE CANÇÓ A LA MARINA BAIXA

Dins de la programació del Tirant de Cançó 2011, Andreu Valor actuarà aquest dissabte 26 de febrer al Castell de Guadalest. El Tirant de Cançó portarà enguany actuacions musicals a diverses localitats del País Valencià i de la resta del nostre domini lingüístic amb un complet cartell.

Dissabte 26 de febrer serà doncs possible assistir al recital de Mishima a Elx, o a la proposta poètica de Saltamartí a Alacant, o també a la peculiar posada en escena d’Anna Roig i L’ombre de ton Chien a Benissa. En aquesta iniciativa es barregen noves propostes com Andreu Valor (al Castell de Guadalest, 19.30 hores a la Casa de Cultura, entrada lliure), El Corredor Polonés (Ontinyent) i Arthur Caravan+Malnom a L’Alcora, amb d’altres més veterans com Al Tall que tocaran a L’Eliana o Pep Gimeno el Botifarra a Reus.

Podrem també acostar-nos a escoltar a Roger Mas a Alcoi, Eva Dénia a Gandia, El Petit de Cal Eril+Toni de l’Hostal a L’Alcúdia i Cris Juanico+Lola Bou a València.

I la cosa no s’acaba ací doncs encara tindrem l’oportunitat de conéixer el nou disc de Mazoni a Vila-real amb Almorranes Garrapinyaes així com el de Pau Alabajos a Igualada. I per últim bé a Manacor o a Cardedeu podrem sentir les cançons de Batà i dels alcoians VerdCel respectivament.

Tots els horaris i llocs estan disponibles al web del Tirant de Cançó: www.acpv.cat/tirant

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s